Skip to main content

WELKOM BIJ MAKING CONNECTIONS, HET HIGH-END HOSPITALITY AGENCY

Ben jij klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van ons dynamische team!

Breed scala aan mogelijkheden

Front office, food & beverage, evenementenorganisatie en nog veel meer mogelijkheden

Werken met gerenommeerde bedrijven

Die streven naar uitmuntendheid en service van topkwaliteit

Flexibiliteit en gemak

Bepaal zelf jouw beschikbaarheid en plan je opdrachten die passen bij jouw agenda.

Wat wij bieden

Getalenteerde flexwerkers verbinden met exclusieve hospitality kansen

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden binnen high-end hospitality, waaronder front office, food & beverage, evenementenorganisatie en andere facetten van hospitality. Als flexwerker bij Making Connections kun je rekenen op een high-end ervaring. We werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven en merken in de hospitality branche, die streven naar uitmuntendheid en service van topkwaliteit.

Waar we voor staan

Wij geloven in flexibileiteit en gemak

Met behulp van onze gebruiksvriendelijke app bepaal jij zelf jouw beschikbaarheid en plan je opdrachten die passen bij jouw agenda. Geen gedoe meer met vaste werktijden. Jij hebt de vrijheid om te werken wanneer het jou uitkomt, terwijl wij ervoor zorgen dat je kwalitatieve en uitdagende hospitality opdrachten krijgt.

LEUK, SCHRIJF ME IN!
Ontwikkel jouw vaardigheden

Ondersteuning en begeleiding

Maar het gaat niet alleen om werk. Als onderdeel van ons team kun je rekenen op ondersteuning en begeleiding om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière te laten groeien. We streven naar uitmuntendheid en staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Making Connections is meer dan alleen een baan; het is een community van gepassioneerde professionals die samenwerken om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Schrijf je vandaag nog in bij Making Connections en ontdek de exclusieve hospitality kansen die op jou wachten. Met onze app en ons uitgebreide netwerk leggen we de wereld van high-end hospitality binnen handbereik!

Klaar om de volgende stap in jouw hospitality carrière te zetten?