Skip to main content

OUR
SERVICES.

OUR SERVICES.

Geen moment is hetzelfde, onze mensen maken het verschil. Het is onze passie om jouw event te voorzien van een optimale beleving. Want wij weten dat overtreffen in hospitality geen overbodige luxe is voor het maken van memorable verbindingen tussen jouw merk en jouw klant.

HOSTS & HOSTESSES.

Laat onze professionele hosts en hostesses je gasten verwelkomen met een glimlach en zorg voor een naadloze uitvoering van je evenement. Iedereen mag zich welkom voelen en genieten van een onvergetelijke ervaring aangezien onze medewerkers getraind zijn om te anticiperen op uw behoeften en die van uw gasten.

Meer informatie

HORECA MEDEWERKERS.

Ontdek de vaardigheden van onze ervaren en professionele horecamedewerkers. Van een vlekkeloze bediening tot verfijnde etiquettekennis, ons team heeft alles in huis om van jouw evenement een succes te maken. Laat ons je ontzorgen en geniet van een culinaire ervaring van topkwaliteit, tot in de kleinste details

Meer informatie

PROMOTORS.

Onze getalenteerde promotors zorgen ervoor dat uw merk of evenement opvalt. Onze teamleden weten de aandacht van uw doelgroep te trekken door hun enthousiasme, communicatieve vaardigheden en productkennis. Laat ons je helpen om een blijvende indruk achter te laten.

Meer informatie

CASTING & MODELS.

Making Connections Casting biedt een professionele casting service met een portfolio van getalenteerde modellen van alle leeftijden en culturele achtergronden, waarbij onze expertise en uitgebreide database zorgen voor de perfecte match voor elk project.

Meer informatie

MAKING CONNECTIONS CONCEPTS.

Bij Making Connections begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte concepten aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en doelstellingen. Van creatieve ideeën tot praktische oplossingen, ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt

Meer informatie