Skip to main content

WERKEN OP A-LOCATIES VOOR MOOIE MERKEN? WELKOM BIJ MAKING CONNECTIONS.

Ben jij op zoek naar een toffe baan die je kunt combineren met jouw studie? Waarom wachten? Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van ons dynamische team!

Breed scala aan mogelijkheden

Front office, food & beverage, evenementenorganisatie en nog veel meer mogelijkheden

Goed verdienen

Op de mooiste A-locaties voor grote merken als Bozu, Tommy Hilfiger, Dutch Grand Prix en meer...

Flexibiliteit en gemak

Bepaal zelf jouw beschikbaarheid en plan je opdrachten die passen bij jouw agenda.

Wat wij bieden

Flexwerkers verbinden met toffe hospitality opdrachten.

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden binnen high-end hospitality, waaronder front office, food & beverage, evenementenorganisatie en andere facetten van hospitality.
Werken op de mooiste A-locaties als de Dutch Grand Prix, de mooiste diners van De Smaak, werken voor merken als Bozu, Tommy Hilfiger, Booking.com

Waar we voor staan

Wij geloven in flexibileiteit en gemak

Met behulp van onze Flex app bepaal jij zelf jouw beschikbaarheid en plan je opdrachten die passen bij jouw agenda. Geen gedoe meer met vaste werktijden. Jij hebt de vrijheid om te werken wanneer het jou uitkomt, terwijl wij ervoor zorgen dat jij je kan aanmelden voor kwalitatieve en uitdagende opdrachten.

LEUK, SCHRIJF ME IN!
Werken op A-locaties voor mooie merken?

Op zzp basis of in dienst

Bij Making Connections is het mogelijk om bij ons in dienst te komen of op zzp basis te werken. Jij kiest wat jij prettig vindt. Benieuwd naar de toffe opdrachten die nu op de planning staan?

Schrijf je vandaag nog in bij Making Connections en wie weer sta jij binnenkort op de mooiste A-locaties in Amsterdam of Groningen. Met onze app en ons uitgebreide netwerk leggen we de wereld van high-end hospitality binnen handbereik!

Klaar om de volgende stap in jouw hospitality carrière te zetten?